Telefon

774 250 211

E-mail / rezervace

info@cestadoteku.cz

K zastižení

Po-Pá: 9-18 h

Harmonizační body&soul meditace pro ženy

Každá z nás si zasloužíme znovu nalézt cestu k naší ženské přirozenosti, kterou je uvolnění, lehkost, tvořivost, radost a láska…

 

 

My ženy jsme často nastavené na to být tu pro druhé, pečovat, starat se, být k dispozici. V práci jsme pak zvyklé podávat výkony, plnit úkoly, dosahovat výsledky a to bez ohledu na potřeby naší cykličnosti. Pravdou je, že v každodenním shonu si málokdy najdeme čas pro sebe na dosycení našich zdrojů – toho co nás vyživuje a naplňuje. Často tak dáváme na dluh, než z přebytku. Výsledkem je chronická únava, vnitřní nespokojenost, odpojenost od života nebo zdravotní problémy.

Harmonizační body&mind meditace je vyvinuta přímo pro potřeby nás žen. Dokáže z těla účinně uvolnit nahromaděný stres a napětí a uvolňuje ztuhlé svaly. Díky prohloubenému dechu používaném při meditaci dochází  k většímu okysličení mozku a všech tkání, detoxikaci na buněčné úrovni a rozproudění energie, která vlivem stresu a svalového napětí stagnuje. Meditace nás také vede k přijímání svého těla, emocí a pocitů bez nutnosti cokoliv zlepšit nebo změnit. Na hluboké úrovni aktivuje a prohlubuje sebelásku a sebehodnotu.

Nahrávka je podpořena Solfeggio frekvencemi 528 Hz, známe jako frekvence lásky a transformace. Tyto frekvence navozují hluboký stav relaxace, harmonie a radosti, uvádějí nervový systém do rovnováhy a ozdravují tělo na buněčné úrovni.

S láskou,

Bára