Telefon

774 250 211

E-mail / rezervace

info@cestadoteku.cz

K zastižení

Po-Pá: 9-18 h

Tantrická nebo erotická masáž

Opakovaně se nám stává, že se klient objednává na tantrickou masáž, ale při bližším rozhovoru zjišťujeme, že jeho představa je masáž erotická. Rádi bychom v krátkosti sdíleli, jak vnímáme tantrickou masáž na Cestě doteku a jak se liší od erotické masáže, kterou dnes spousta lidí vydává za tantrickou.

Erotická masáž je cestou intenzivního zážitku, při kterém je záměrem sexuální vzrušení, potěšení, stimulace a zpravidla také vyvrcholení. Masér bývá nahý a často masíruje celým svým tělem. Klient se může maséra dotýkat a masáž může být oboustranná. Součástí masáže může být sprcha s masérem a další služby tohoto typu. Klient tak má svoji pozornost zaměřenou ven – na maséra, se kterým probíhá oboustranná interakce vedoucí k sexuálnímu zážitku, vzrušení a uspokojení.

Tantrická masáž je naopak cestou hlubokého prožitku, při kterém je klient pozván k tomu, aby vnímal své tělo a jeho procesy bez rušivých podnětů zvenčí. Jejím záměrem je zcitlivění těla, vnímání a objevování toho, co se uvnitř nás děje a nabízí možnost hluboké transformace prostřednictvím opuštění starých konceptů mysli a snahy o “dělání” čehokoliv. Tato cesta je zpravidla velmi osvobozující a přináší uvolnění, klid a nový pohled na vnímání sebe sama a svého těla. Při tantrické masáži klient nemusí být nahý a součástí nemusí být masáž intimních partií. Pokud je masáž intimních partií zahrnuta, záměrem není vzrušení a stimulace vedoucí k orgasmu, ale opět zcitlivění a vnímání svého pohlaví bez tlaku na jakýkoliv výkon. Masér nemasíruje nahý, není to žádoucí, protože cílem tantrické masáže je umožnit klientovi, aby hluboce procítil sám sebe, ne ho vytrhávat masérovou nahotou ven. Masér masíruje pouze rukama a masáž je jednostranná, tzn. že klient je pouze přijímajícím a maséra se nedotýká.

S láskou Bára a Martin